به گزارش فراهان خبر؛ سرهنگ حسین رضایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان در جلسه شورای اداری فراهان با اشاره به اقدامات گروه های جهاد بسیج در مقابله با کرونا گفت: بسیجیان و گروههای جهادی از زمان شیوع کرونا دوشادوش مسئولان شهرستان بودند و گروههای جهادی بسیج با این اقدامات در مقابله با ویروس کرونا خوش درخشیدند.
وی افزود: حضور حداکثری بسیجیان پایگاههای مقاومت بسیج برای تولید ماسک، دستکش، گان تا ایستگاه های غربالگری و ضدعفونی کردن اتومبیل ها و معابر به صورت شبانه روزی به همت تلاشگران بسیجی صورت گرفت.
رضایی اظهار کرد: با تأکید رهبری در نیمه شعبان برای کمک به اقشار آسیب دیده از کرونا، بسیج با تمام قوا وارد میدان شد و رزمایش کمک مؤمنانه به همت تلاشگران بسیج سازندگی و همراهی خیرین و مردم شکل گرفت.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان با بیان اینکه سومین مرحله از توزیع سبد معیشتی با همکاری آستان قدس رضوی و بانک انصار انجام شد، بیان کرد: در مرحله اول و دوم این رزمایش ۴ هزار بسته معیشتی با ارزش ۱۰ میلیارد ریال بین اقشار آسیب دیده از کرونا و نیازمندان شهرستان توزیع شده است و در مرحله سوم رزمایش بیش از یک هزار بسته معیشتی در حال توزیع است.
وی افزود: رزمایش کمک مؤمنانه با اقدامات سپاه و بسیج در کنار کمکهای خیرین توانست همدلی، مهربانی و ولایتمداری مردم جمهوری اسلامی ایران را نشان دهد.
مدیر آموزشوپرورش فراهان:
۱۰۱۱ دانشآموز فراهانی از آموزش مجازی بهرهمند هستند
در ادامه جلسه، ارتگلی، مدیر آموزش و پرورش فراهان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای بازگشایی مدارس گفت: بر اساس ابلاغ ستاد مقابله با کرونا مدارس شهرستان فراهان از ۲۷ اردیبهشت با رعایت پروتکل بهداشتی بازگشایی شد.
وی افزود: با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس از ۶ فروردینماه با راهاندازی شبکه شاد، امکان آموزش دانش آموزان در بستر فضای مجازی فراهم شد و ایجاد این شبکه آموزشی از آثار مثبت کرونا برای آموزشوپرورش کشور بود.
ارتگلی اظهار کرد: اما امکان استفاده هم دانش آموزان از شبکه شاد به دلیل بضاعت مالی خانواده ها در تهیه گوشی اندروید و قطعی و سرعت پایین اینترنت در برخی از روستاهای شهرستان وجود ندارد و از بین دانش آموزان فراهانی ۱۰۱۱ دانش آموز فراهانی توانسته اند، وارد شبکه آموزش شاد شوند.
مدیر آموزش و پرورش فراهان بیان کرد: امتحانات خرداد ماه دانش آموزان شهرستان از ۶ مرداد ماه آغاز و معلمان بر اساس تصمیمات شورای مدارس باید تا ۳۱ خرداد ماه ۹۹ امتحانات را برگزار کنند.
وی گفت: امتحانات پایه های نهم و دوازدهم با رعایت پروتکل بهداشتی به صورت حضوری برگزار می شود و دانش آموزانی هم که دسترسی به فضای مجازی ندارد با رضایت والدین می توان به صورت حضوری امتحان بدهند.
ارتگلی اظهار کرد: ۸۰ درصد محتوای درسی دانش آموزان قبل از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس تدریس شده بود و ۱۶ نمره امتحان پایانی هم از این محتوای تدریس شده است و ۴ نمره دیگر از محتوای آموزشی در فضای مجازی آزمون گرفته می شود.
در ادامه از خدمات نماینده سابق تفرش، آشتیان و فراهان تقدیر شد و محمد حسینی، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان گزارشی از اقدامات خود در طول ۴ ساله نمایندگی ارایه کرد و از همراهی مسئولان و مردم در طول این مدت تقدیر کرد.
گفتنی است صندلی نماینده مجلس یازدهم حوزه انتخابیه به دلیل ابطال مدرک تحصیلی منتخب مجلس یازدهم تا انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری خالی است.