مکتب امام(ره) روحیه خودباوری را در ملت ایران زنده کرد

کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه مکتب امام روح اعتماد به نفس و خوداتکائی در ملت تزریق کرد، گفت: مکتب اعتماد مبتنی برعقلانیت و معنویت و عدالت بود، عمل به این مکتب سبب شد عزت مندانه در جنگ تحمیلی در برابر دشمنان ایستادگی کنیم و در مقابل تحریم های ابرقدرت ها مقاومت کنیم.

رجبی کارشناس سیاسی با اشاره به ابتکار امام خمینی(ره) در راه‌اندازی نهادها و ارگان‌های مردم گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اقدامات امام راحل برای اداره کشور و عبور از عقب ماندگی هاکه حتی در جهان بی‌سابقه است، راه‌اندازی کمیته امداد، بسیج و سپاه بود.

وی افزود: امروز سپاهی که به پشتوانه و ابتکار امام راحل ایجاد شد علاوه بر تبیین آرمان‌های انقلاب در عرصه‌های مختلف برای ایجاد امنیت نقش مهمی ایفا می کند.

رجبی اظهارکرد: کمیته امداد با ابتکار امام راحل و با رویکرد نگاه به مردم مستضعف ایران راه‌ اندازی شد و با خدمت‌رسانی در بخش‌ های مختلفی چون اشتغال برای مستضعفان، ایجاد سرپناه برای محرومان و کمک‌های تحصیلی و مادی و معنوی و بهداشتی در نقاط مختلف و محروم کشور خدمت‌رسانی می‌کند.

کارشناس سیاسی گفت: امام خمینی (ره) در همان ابتدا تشکیل انقلاب اسلامی، امکانات رفاهی، بهداشتی، آب، برق و گاز و … را در کشور توسعه داد و گرد محرومیت از همه نقاط محروم و دوره افتاده کشور زدوده شد.

وی گفت: رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی در تمامی عمر گرانمایه خود همواره بر رسیدگی به وضعیت مستضعفان و محرومان جامعه و رفع مشکلات آنان تاکید داشتند.

رجبی افزود: مکتب امام خمینی(ره) برگرفته از مکتب سیدالشهداء است و این مکتب پیشرفت های زیادی را در ابعاد مختلف به وجود آورد.

کارشناس سیاسی اظهارکرد: رژیم پهلوی همواره ملت ایران را تحقیر می‌کردند، به ملت ایران می باوراندند که نمی‌تواند، عُرضه‌ی اقدام علمی و پیشرفت علمی ندارد، توانائی کار کردن و روی پای خود ایستادن را ندارد.

وی با اشاره این که پیشرفت های علمی کشور مرهون تلاش های امام راحل بود، گفت: امام(ره) به یک چنین ملتی روح اعتماد به نفس را تزریق کرد، و این نقطه‌ی تحول ملت ایران شد. کارشناس سیاسی افزود: پیشرفت در عرصه نظامی، علوم استراتژیک از جمله هسته ای، نانو و هوا و فضا و موشکی و پیشرفت در ابعاد مختلف علمی باعث شد تا تهدیدات دشمن را خنثی کنیم.

وی با اشاره به اینکه مکتب امام روح اعتماد به نفس و خوداتکائی در ملت تزریق کرد، اظهارکرد: مکتب اعتماد مبتنی برعقلانیت و معنویت و عدالت بود، عمل به این مکتب سبب شد عزت مندانه در جنگ تحمیلی در برابر دشمنان ایستادگی کنیم و در مقابل تحریم های ابرقدرت ها مقاومت کنیم.

رجبی بیان کرد: رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی در تمامی عمر گرانمایه خود همواره بر رسیدگی به وضعیت مستضعفان و محرومان جامعه و رفع مشکلات آنان تاکید داشتند و احقاق حقوق این طبقه و برقراری عدالت اجتماعی از دغدغه های همیشگی آن امام بزرگوار بود.

کارشناس سیاسی گفت: یکی از مهم ترین آرمان های امام خمینی(س) تحقق عدالت اجتماعی، کم شدن فاصله طبقاتی، رفع تبعیضات ظالمانه، حمایت از محرومان و فقر ستیزی بود.

وی افزود: بر اساس اصول سیره امام (ره) حکومت اسلامی یک حکومت مبتنی بر عدل است و در تمامی عرصه‌ها و برای همه مردم عدالت باید برقرار شود. رجبی بیان کرد: تحقق عدالت اجتماعی شاخصه اصلی مکتب امام خمینی (ره) بود و بر این امر اعتقاد داشت که اگر عدالت رعایت شود، پیشرفت و آبادانی کشور محقق خواهد شد.

کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: رهبری معظم انقلاب فرمودند؛ باید اذعان کنیم که در دهه‌ی پیشرفت و عدالت، نمره‌ی مطلوبی درباب عدالت به ‌دست نیاورده‌ایم، نسخه رسیدن به شرایط مطلوب عمل به مکتب امام راحل است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + هفده =