به گزارش فراهان خبر به نقل از دیار آفتاب؛ پس از عزل بنیصدر درسال ۱۳۶۰، او به اتفاق مسعود رجوی با خلبان پیشین شاه به فرانسه متواری شد و در پی آن نیز سازمان منافقین موجی از ترور و انفجار را به امید براندازی نظام جمهوری اسلامی در سراسر کشور به راه انداخت.
سال ۱۳۶۷ رجوی با تحریک صدام و به منظور تأثیرگذاری بر روند جنگ، با فراخوان هواداران فراری خود از کشورهای مختلف و با پیوستن تعداد زیادی از زندانیان فراری که طی سالهای قبل مورد رأفت نظام اسلامی قرار گرفته و آزاد شده بودند، دست به اجرای سه عملیات نظامی نسبتاً گسترده با نامهای آفتاب (۸ فروردین ۶۷، فکه)، چلچراغ (۲۸ خرداد ۱۳۶۷، مهران) و فروغ جاویدان (۳ مرداد ۱۳۶۷، کرمانشاه) زد و در خلال این حملات تعدادی زیادی از مردم و نیروهای نظامی به شهادت رسیدند.
عملیات آفتاب یا خورشید تابان
عید سال ۱۳۶۷ به نیمههایش رسیده بود که مجاهدین خلق با حمایت ارتش عراق و پیشاپیش دشمن بعثی، به منطقه فکه یورش بردند و عملیاتی محدود را در آنجا به اجرا گذاشتند.
تأمل بر عملیاتی که مجاهدین خلق آن را «آفتاب» یا «خورشید تابان» میخواندند، و ما معمولاً از آن به نبرد فکه یاد میکنیم، برای اثبات خائن بودن این سازمان تروریستی کفایت میکند.
آنان در این عملیات، که نیمهشب هفتم فروردین ۱۳۶۷ شروع شد، با حمایت تانکها و توپخانههای عراق به ایران، به کشوری که مدعی بودند به آن تعلق دارند حمله کردند، به روی مدافعان خاک و مرز این کشور اسلحه کشیدند، خون شماری از این مدافعان را به زمین ریختند و بعد به عراق برگشتند و برای این «پیروزی» جشن گرفتند و پایکوبی کردند.
این نقطه آغاز ارزیابی صدام بود که میزان سرسپردگی عناصر نفاق را بسنجد. مسعود رجوی در پایان عملیات آفتاب پیامی صادر کرد و این عملیات را هدیه نوروزی برای ملت ایران خواند! هدیهای مشترک با ارتش صدام؛ چراکه توپخانه ارتش عراق بهخصوص هنگام آتش تهیه و خمپاره باران شدید مواضع نیروهای ایرانی نقش بزرگی را ایفا کرده بود.
منافقین با فریب جوانان اقدام به عملیات تروریستی در ایران کردند
ولیالله بیاتی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس در گفتگو با دیار آفتاب؛ اظهار داشت: منافقین با همکاری و بسیج امکانات دشمنان به جنایاتی در ایران دست زدند که خون بسیاری از مردم بیگناه به دست آنان به زمین ریخته شد و با فریب جوانان اقدام به ترور شخصیتهای معروف و جنایاتی ازجمله انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران کردند.
وی افزود: منافقین در کنار ارتش بعث عراق به ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران پرداختند و در عراق به عنوان راهنمای ارتش صدام و گروهکهای وابسته به آنها فعالیت میکردند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس تصریح کرد: منافقین با همراهی و حمایت دشمنان از طریق مرزهای ایران و عراق به کشور وارد میشدند و عملیات تروریستی انجام میدادند که این عملیات منجر به شهادت بسیاری از مردم بیگناه از جمله نظامیها و غیرنظامیها، کودکان و شهروندان عادی شد
بیاتی با اشاره به عملیات مرصاد توسط منافقین در ایران گفت: منافقین در اواخر جنگ در سال ۱۳۶۷ عملیات مرصاد را سازماندهی کردند که این عملیات برای منافقین تبدیل به جهنم شد.
وی ادامه داد: زمانی که منافقین برای اجرای عملیات مرصاد به کشور وارد شدند توسط رزمندگان اسلام شناسایی و دستگیر شدند که بسیاری از آنان نیز کشته و به هلاکت رسیدند که در نهایت عملیات مرصاد با شکست مواجه شد.
عملیات چلچراغ
منافقین در ۲۸خرداد ۱۳۶۷ از مرز ایران عبور کرده و شهر مهران را تصرف کردند و در این عملیات از نیروهای بومی خود که خراسانی بودند به عنوان خطشکن بهره بردند.
لباس نیروهای خطشکن منافقین، لباس نیروهای ارتش جمهوری اسلامی بود زیرا که اولین سد در مقابل آنها نیروهای ارتشی لشکر ۷۷ خراسان بود بنابراین برای استفاده از اصل غافلگیری چنین تاکتیکی را انتخاب کردند.
پس از سه روز نیروهای عراقی منطقه را ترک کرده و عقبنشینی کردند و نیروهای منافقین را در منطقه جایگزین کردند. منافقین در منطقهای وسیع حضور داشتند. این وسعت به اندازه شهرستان مهران و ارتفاعات مهم اطراف آن مانند «قلاویزان» و در ادامه تا مناطق حاشیهای شهرهای سومار، قصرشیرین، کرند غرب و حتی اسلامآباد غرب به صورت پراکنده بود.
منافقین پس از ورود به شهر مهران با دعوت از خبرگزاریهای خارجی دست به راهاندازی یک برنامه بزرگ تبلیغاتی زدند و سرکرده این گروهک تروریستی پس از عملیات، مدعی شد که وقتی در یک عملیات، شهری تصرف میشود، بنابراین دسترسی به تهران مشکل نخواهد بود. از این رو شعار «امروز مهران، فردا تهران» را سر دادند. تا اینکه در عملیات مرصاد تمام این مناطق یاد شده در دو استان کرمانشاه و ایلام پاکسازی شد و منافقین از منطقه رانده شدند.
عملیات فروغ جاویدان
پس از انجام حمله نظامی منافقین به کرمانشاه در سوم مرداد ۱۳۶۷ آنها از غافلگیری ایجاد شده در نیروهای نظامی ایران به واسطه عملیات ایذایی عراق در مرزهای جنوب غربی استفاده کرده و توانستند طی دو روز از شهرهای قصرشیرین، کرند غرب و اسلامآباد غرب عبور کرده و به کرمانشاه نزدیک شوند اما در تنگه چهارزبر واقع در روستای حسنآباد اسلام آباد غرب که جاده مواصلاتی اسلامآباد غرب به کرمانشاه از آن میگذرد، علاوهبر مواجهشدن با مقاومت مردمی که از روز اول با آن مواجه بودند با نیروهای مسلح هم درگیر شدند.
در ابتدا با ترافیک مردم و خانوادههایی که از بیم جنایات و قساوت منافقین در حال فرار بودند برخورد کرده و متوقف شدند. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی از این فرصت استفاده تاکتیکی کرده و پس از آنکه منطقه از حضور مردم عادی خالی شد، در فرصتی مناسب به ستون نظامی منافقین حمله کرده و آنها را تار و مار کردند. باقی مانده ستون نظامی منافقین یا به سمت مرز بازگشتند، یا به کوهستانهای اطراف فرار کردند و یا آنها که آموزش کمتری دیده بودند و مسیر را گم کرده بودند به صورت انفرادی به سمت شرق، جنوب یا شمال فرار کردند. این افراد طی دو هفته پس از عملیات یا شناسایی و دستگیر شدند یا در حالت ترس و وحشت با نیروهای نظامی و مردم درگیر شده و به هلاکت رسیدند. برخی نیز توانستند از نقاط دیگر مرزی فرار کنند.
منافقین پس از شکست در عمیلات فروغ جاودان توانایی تجدید قوا ندارند
محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ اظهار کرد: منافقین ضربهای را در عملیات فروغ جاویدان از نیروهای نظامی انقلاب اسلامی ایران خوردند که هیمنه آنها با این شکست از بین رفت و هیچگاه توانایی تجدید قوای مجدد را ندارند.
وی افزود: سازمان منافقین یا همان مجاهدین خلق کارنامه بسیار سیاهی را از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران به جای گذاشتند و همیشه شاهد جنایات سازمان مجاهدین خلق بر علیه خلق بودیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۷ هزار نفر از مردم بیگناه ایران در پی جنایات متعدد و اقدامات تروریستی مجاهدین خلق در کشور به شهادت رسیدند.
آصفری در پایان تصریح کرد: منافقین در دوران دفاع مقدس نیز به عنوان ستون پنجم به رژیم بعثی عراق کمک میکردند به طوری که اخبار مهم و اطلاعات نظامی ما را برای دشمنان میفرستادند.
طی ۵ روز پس از پایان عملیات مرصاد و شکست قاطع منافقین، با همکاری مردم منطقه، بیش از ۱۰۰ عملیات شناسایی انجام شد و طی آن بیش از ۲۰۰ نفر از نیروهای تنهامانده منافقین در کوهها، درهها، روستاها و دشتهای اطراف دستگیر شدند. همچنین رجوی در دیگر ماهها و روزهای سال تلاش کرد تا با انجام عملیاتهای کور تروریستی ضمن ناامن کردن فضای کشور، زمینه را برای فشار نظامی و امنیتی به جمهوری اسلامی فراهم آورد که ماحصل آن شهادت تعداد دیگری از مردم ایران بود. از جهت فراوانی باید گفت که آمار جنایات منافقین در سال ۱۳۶۷ تقریبا با دوران اوج خیانت رجوی و گروهک متبوعش در سال ۱۳۶۰ برابری میکند و اطلاعات حاضر مؤید این موضوع است.
انتهای پیام/