شهید چمران در ایجاد هماهنگی بین نیروهای ارتش، سپاه و مردمی نقش تعیین کننده‌ای داشتند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان اظهارکرد: شهید چمران نقش تعیین کننده‌ای در ایجاد هماهنگی بین نیروهای ارتش، سپاه و نیروهای داوطلب مردمی که در منطقه حضور داشتند.

نعمت اله نجفی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان در گفتگو با فراهان خبر با بیان اینکه شهید چمران بهترین الگوی اساتید بسیجی و انقلابی است، گفت: شهید دکتر مصطفی چمران که اصالتاً اهل روستای چمران شهرستان ساوه از استان مرکزی است با نمره عالی از دانشگاه برکلی آمریکا دکترای فیزیک پلاسما دریافت، در لبنان تجربه جنگ‌های نامنظم را کسب کرد.

وی با اشاره اینکه شهید چمران از اولین مبارزان با صهیونیست بود، افزود: در آن زمان که کمترکسی در فکر رژیم مخرب و خطرناک صهیونیستی بود، دکتر چمران برای کمک به امام موسی صدر به جنوب لبنان رفت و به آموزش فرهنگی و نظامی شیعیان به ویژه جوانان پرداخت و نهال امید را در دل‌های مردمان لبنان زنده نگه داشت.

نجفی با بیان اینکه عقیده چمران «ما می‌توانیم» بود، اظهارکرد: چیزی که توجه ما را در ویژگی‌های شخصیتی دکتر چمران دو چندان می‌کند، هیچگاه نمی‌بینید که دکتر چمران مأیوس شده باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان گفت: دکتر چمران در زمان مسئولیتش داری عنوان وزیر دفاع، ابتکارات علمی و تخصصی از جمله ابزارآلات نظامی که نیاز وقت جامعه بود را کلید زد و واژه «نمی شود نمی‌توانیم» را نمی‌پذیرفت.

نجفی با اشاره به اینکه شهید چمران موسس و طراح ستاد جنگ‌های نامظم در ابتدای جنگ بود، افزود: شهید در جریان جنگ ایران و عراق یکی از فرماندهان ایران بود که با شروع جنگ به اهواز رفت و ستاد جنگ‌های نامنظم را بنیان گذاری کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان اظهارکرد: از دیگر کارهای مهم وی ایجاد هماهنگی بین نیروهای ارتش، سپاه و نیروهای داوطلب مردمی بود که در منطقه حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به آن که قدرت‌های استکباری صهیونیستی و غربی جنگ همه جانبه و به اصطلاح هیبریدی علیه جهان اسلام از ابتدا آغاز کرده‌اند و جمهوری اسلامی ایران که پرچمدار و در رأس مقابله با ظلم جهانی برخاسته است لذا ما نیازمند اساتیدی از جنس عمل و نوع دکتر چمران‌ها هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =