عقل معاش در رانندگى چیست؟/ لزوم اخذ معاینه فنی معتبر توسط رانندگان

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: پلیس در خصوص معاینه فنی دقیقا قانونی را اجرا می‌کند که تمام منفعت آن به خود رانندگان باز می‌گردد.

به گزارش فراهان خبر ؛

سرهنگ احسان مومنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: شاید کمتر  به این موضوع توجه  کرده باشید که مدیریت زمان در ترافیک خود بخشی از  عقل معاش است.

وی افزود: ما اگر مدیریت زمان داشته باشیم می‌توانیم دقیقا به تمامی کار‌های خود برسیم، مدیریت زمان یعنی زمان‌هایی را که در  طول  روز  داریم برنامه ریزی  نماییم که بتوانیم در  طول  روز  از  آن‌ها به نحو احسن استفاده نماییم.

سرهنگ مومنی افزود: وقتی زمان را مدیریت نمی‌کنیم ضرر  خواهیم کرد و اگر قرار باشد در  ساعتی  مشخص  در  محل کار  خود حاضر باشیم ولی دیر حرکت کنیم، قطعا در  ترافیک خواهیم ماند، در  ترافیک عجله می‌کنیم و شاید خلاف  جهت هم برویم و جریمه شویم.

وی گفت: با این جریمه عصبی خواهیم شد و با این عصبانیت به محل پارک می‌رسیم و جای پارک  پیدا نمی کنیم و مجبوریم ماشین را در محل پارک ممنوع پارک کنیم و قطعا دوباره جریمه خواهیم شد.

سرهنگ مومنی  بیان داشت: با این عصبانیت مضاعف  در  محل کار  حضور  می‌یابیم و در  مورد مسائل مختلف  نمی‌توانیم تصمیم درست بگیریم و از  لحاظ اقتصادی  هم ضرر کرده ایم و باید جریمه‌ها را پرداخت کنیم و فکر  همین طور  درگیر مسائل روی  داده صبح است.

وی گفت:  اگر صبح زودتر  از  منزل خارج شویم با آرامش  رانندگی  می‌کنیم و پشت چراغ قرمز  به درستی و به موقع توقف کرده و هیچ تخلفی هم نداشته و به موقع به محل کار  هم می‌رسیم و جای  پارک خوب  و مناسبی  هم پیدا کرده و بدون عجله و نگرانی و استرس در محل کار حضور  پیدا کرده و و به تمام کار‌ها به موقع رسیده و عقل معاش  هم در  این موضوع دقیقا به همین موضوع اشاره دارد.

سرهنگ مومنی گفت: پلیس راهور، بار‌ها در  خصوص اخذ معاینه فنی معتبر توسط  رانندگان وسایل نقلیه توصیه کرده و تذکرات لازم را داده است و هنگامی که در  سطح معابر در حال تردد هستند حتما معاینه فنی داشته باشند.

وی افزود: بار‌ها به این موضوع پرداخته شده است که رانندگان خودرو‌ها اگر  معاینه فنی  ندارند، به هیچ عنوان در  سطح معابر  تردد نداشته باشند.

معاون آموزش  و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: شاید در ظاهر به نظر برسد که پلیس قانونی را اجرا می کند که خواسته خودش  است، ولی در واقع اینطور  نیست.

سرهنگ مومنی افزود: پلیس در  خصوص  معاینه فنی دقیقا قانونی  را اجرا می‌کند که تمام منفعت آن به خود رانندگان باز می‌گردد.

وی گفت: اگر  وسیله‌ای دارای نقص فنی و ایراد باشد اولین ضرر آن به راننده باز می گردد و راننده متضررمی شود.

سرهنگ مومنی  بیان داشت: مثلا اگر ترمز  وسیله نقلیه‌ای خراب  باشد در  هنگام ورود به تقاطع و رسیدن به چراغ قرمز اگر قصد ترمز گرفتن داشته باشید و ترمز عمل نکند با چند وسیله نقلیه که در  پشت تقاطع ایستاده اند برخورد کرده و باعث ایجاد خسارات سنگین می شوید.

وی  ادامه داد: اگر چراغ وسیله نقلیه شما خراب  باشد، شب  این خرابی  باعث  می‌شود که وسیله نقلیه دیگری  با شما برخورد نماید.

سرهنگ مومنی  گفت: ما در  رانندگی دو اصل مهم داریم، خوب  دیده شدن و خوب  دیدن، وقتی که چراغ وسیله نقلیه ما خراب است توسط  دیگران خوب دیده نمی‌شویم، با خودروی ما برخورد می‌کنند و وقتی خودرویی که دچار  نقص  هست و ما نمی‌توانیم ببینیم با عابر  پیاده و وسیله نقلیه جلویی برخورد می‌کنیم و هزینه‌های  زیادی را متحمل می‌شویم.

وی  افزود: اگر  لاستیک خودرو صاف باشد و عاج نداشته باشد  چه حوادثی  را می‌تواند رقم بزند و چه هزینه هایی را بوجود بیاورد؟ می‌توانیم با یک هزینه بسیار  کمتری  نسبت به حادثه بزرگتر  اقدام به تعویض  لاستیک‌ها نماییم.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =