به گزارش فراهان خبر؛ محمد جمشیدی معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور در برنامه صف اول با اشاره به صحبت های رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد: فرصت حضوردر سازمان های بین المللی فرصت بی نظیری برای تبین مواضع و تعامل با دیگر کشورها . در دیگر دیدارهایی که رئیس جمهور در سازمان های بین المللی از جمله شانگهای و بریکس داشتند همواره تعامل با دیگر کشورها اولویت اصلی ما بوده است و در این سفر ما در مجمع عمومی اهداف ما محقق شد زیرا در سال گذشته ما دو واقع مهم را داشتیم.
بزرگترین قدرت جمهوری اسلامی ایران یعنی پیوند ملت با نظام است
وی ادامه داد: ابتدا شاهد پیشرفت موثر ایران در سیاست خارجی بودیم و در سازمان های عمده بین المللی عضو شدیم و در تعاملات خود روابط بلند مدت خود را نهادینه کردیم . نگاه جهان این است که قدرت و ثروت از سمت غرب به سمت شرق میرود و این را صاحب نظران غربی تاکید میکنند. تعامل با شرق جز اولویت های ماست و از اندونزی ، هند، بنگلادش، مالزی، چین ، روسیه و… برنامه ارتباط و تعامل داریم. البته با بسیاری از این کشورها پیش از مجمع عمومی ارتباط داشتیم.
جمشیدی افزود: در عین حال شاهد بودیم که در سال گذشته با تلاش غربی ها یک برنامه گسترده برای بی ثباتی ایران ایجاد شد و با حمایت ملت برنامه آنها شکست خورد و این بزرگترین قدرت جمهوری اسلامی ایران یعنی پیوند ملت با نظام است.غرب هم به این موضوع واقف است و از همین رو نیز در تلاشند تا ملت را با نظام بیگانه کنند و این یک پیدیده امنیتی با پشتوانه سرویس های اطلاعاتی غربی بود و اتفاقا تلاش ایران برای حضور در تمام سازمان ها نیز در همین زمان بود ؛ بنابراین دو واقع پیشرفت نظام و شکست دشمنان در همین زمان رقم خورد.
در اسناد استراتژی امنیت ملی آمریکا آمده است که حفظ ارزش ها برایشان عین حفظ منافع است
معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور بیان کرد: در این سخنرانی دو بحث ارزش ها و منافع وجود داشت که همانطور که رئیس جمهور بیان کرد متنافع ما برخواسته از ارزش های ما هستند و کشورهایی که به ارزش های خود توجه نمیکنند ناخواسته خدمتگذار دیگران میشوند . در اسناد استراتژی امنیت ملی قدرت های بزرگ به خصوص آمریکا در طول زمان همواره یک فصل به ارزش ها اختصاص داده شده است و حفظ ارزش ها برایشان عین حفظ منافع است. در سخنرانی رئیس جمهور قراآن و احترام به ادیان مد نظر بود که رئیس جمهور در آنجا صریح آیات قرآن را خواندند و این اثر عمیقی در جوامع بشری دارد.حتی جلدی هم که انتخاب شده بود وحدت آفرین بود.
وی خاطر نشان کرد: بحث دوم در زمینه خانواده بود که اساسا اثرات جدی در شئون زندگی ما دارد . در زحوزه راهبردی هم دو موضوع نظم بین الملل و سیاست همسایگی را مطرح کردیم. اینکه چه چیزی باعث شد که نظم قدیم و بی عدالتی آن شکست بخورد و در نظم جدید چه باید کند که به آن دچار نشود بنابراین نظم یکجانبه شکست خورده است و باید اجازه دهید مناطق نظم خود را انتخاب کنند و همینطور موانعی که آمریکا در زمینه نظم جدید ایجاد میکند.
یکی از کشورهایی که رئیس جمهور با سرانش ملاقات کرد کرواسی بود
جمشیدی گفت: رئیس جمهور خطاب به رسانه ها اعلام کردند که ملت ایران پیروز میدان بود اما شماها واقعیت را نشان ندادید. زیرا جنگ رسانه ای که بر ملت ایران سال گذشته تحمیل شد سنگین ترین جنگ رسانه ای بود که تا امروز بر ملتی تحمیل شده است که شاید اگر کشور دیگری بود تحمل این را نداشت اما علت این پیروزی همبسنگی ملت ایران با نظام بوده است.
وی افزود: یکی از کشورهایی که با سرانش ملاقات کردیم کشور کرواسی بود که هم عضو اتحادیه اروپا و هم ناتو است و سیاست هایش کاملا غربی است و کشوری که عضو ناتو باشد سیاستش بر اساس ارتش است. در این دیدار با این کشور کاملا غربی ادبیات و نگاهش کاملا متفاوت بود و در برخی مسائل اشتراک نظر داشتیم . با کشوری مانند ژاپن هم که جزو متحدین اصلی آمریکاست بر روابط بلند مدت و ساختار مند با ایران تاکید داشتند. ما در تعامل با کشورها بیشتر از تعامل میشنویم تا این تحریف هایی که توسط رسانه ها مطرح میشود.