میز خدمت مسئولان در فراهان

میز خدمت و ملاقات مردمی برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان فراهان به منظور ارتباط مستقیم با شهروندان عزیز در فراهان دایر شد.

به گزارش فراهان خبر؛ به‌مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، میز خدمت و ملاقات مردمی برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان فراهان به منظور ارتباط مستقیم با شهروندان عزیز در فراهان دایر شد.

فلسفه بسیج حضور در بین مردم و خدمت به مردم است، مهمترین خصیصه برپایی میز خدمت، ورود تفکر بسیجی در دستگاه‌های خدمات رسان در راستای کار و تلاش مضاعف به مردم است.

طرح میز خدمت با همکاری بسیج شهرستان فراهان و مدیران شهرستانی در قالب مشاوره های حقوقی و قضایی رایگان به عامه مردم، رفع مسائل و مشکلات مربوط به بخش کشاورزی و دامداری با مردم، مشکلات مدرسه، معلمان و دانش آموزان و پاسخگوی سوالات والدین دانش آموزان برپا شد.

در این طرح مسئولان به صورت چهره به چهره و بدون واسطه و تشریفات با مردم دیدار و از نزدیک از مشکلات آن‌ها مطلع می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هفده =