به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «فراهان خبر» عبدالحسین محمدی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: در سالجاری، در استان مرکزی برای اجرای طرح «یک میلیارد درخت» که در سال ۱۴۰۲ آغاز شد، برنامهریزی کرده است.
محمدی تاکید کرد: هدف این طرح تولید سالانه ۴ میلیون نهال و توزیع آن به مردم است. در سال گذشته، حدود یکمیلیون و ۲۰۰ هزار نهال در استان تولید و توزیع شد.
مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی گفت: این نهالها به شهرداریها، صنایع و مردم روستاها تحویل داده شدند. تولید نهالهای جنگلی و فضای سبز یکی از اولویتهای استان مرکزی است.
محمدی بیان کرد: در حال حاضر، ۱۵۰ هزار نهال در نوبت توزیع قرار دارد. همچنین، ۱۳۰ هزار نهال به شهرداریهای استان اختصاص داده شده که برای فضای سبز و جنگلکاری استفاده میشوند.
وی بیان کرد: در سالجاری، استان مرکزی ۴ میلیون نهال تولید کرده است. یکمیلیون نهال مربوط به زراعت چوب صنوبر است و ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نهال دیگر به درختان جنگلی و فضای سبز اختصاص یافتهاند. این نهالها برای نهادهای مختلف، شهرداریها و صنایع استان توزیع خواهند شد. اطلاعرسانی گستردهای انجام شده است.
محمدی افزود: تمام دستگاههای دولتی، شهرداران و دهیاران استان از این طرح آگاه هستند. نهالها به صورت رایگان توزیع خواهند شد و مسئولان از مردم و صنایع استان درخواست کردهاند که به سرعت درخواستهای خود را ارسال کنند. هدف افزایش سرانه فضای سبز و جنگلی در استان مرکزی است.
مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی گفت: با وجود اطلاعرسانیها، درخواستها هنوز به میزان مطلوب نرسیده است. مسئولان استان امیدوارند که با کمک مردم، درخواستها افزایش یابد. این نهالها به ویژه در شهرهای آلوده مانند اراک و شازند میتوانند تاثیر زیادی در بهبود وضعیت زیستمحیطی استان داشته باشند. این پروژه در حال گسترش است.
وی در پایان گفت: در سالهای گذشته، استان مرکزی با همکاری نهادها و شهرداریها درختان زیادی کاشته است. این درختان شامل زراعت چوب و درختان جنگلی هستند. مسئولان استان امیدوارند که با ادامه این روند، استان مرکزی به یکی از استانهای سبز و توسعهیافته کشور تبدیل شود.
انتهای خبر/