نرگس امینیپور در نشست مشترک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک و فرمانداری فراهان گفت: با همکاری فرمانداری، مشکل نداشتن مخزن ذخیره آب برطرف شد و دستگاه اکسیژنساز نیز در حال اورهال است، همچنین دستگاه مورد نیاز چشمپزشکی با کمک هیئتامنا خریداری و کلینیک زخم در شهرستان افتتاح شده است.
وی افزود: وضعیت حضور متخصصان نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده و با همراهی معاونت بهداشت، کارشناس تغذیه و کارشناس بهداشت حرفهای به شبکه تزریق شدهاند، این در حالی است که فراهان سالها فاقد کارشناس تغذیه بود.
امینیپور اظهار کرد: آموزشگاه بهورزی این شهرستان بهعنوان معین سه شهرستان فعالیت دارد، سیستم ارجاع الکترونیک نیز راهاندازی شده و پذیرش بیماران روستایی که یکی از مطالبات مردم بود، اکنون در حال انجام است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان فراهان با اشاره به وضعیت نیروی انسانی شبکه گفت: کمبود نیرو در بیمارستان نداریم اما بحث جایگزینی نیروهای بازنشسته نیازمند تصمیمگیری و پیگیری است.
وی گفت: پرداختیها نسبت به گذشته بهروزتر شده، مدیریت مولدهای انرژی در شبکه مطلوب است، اما کمبود آمبولانس یک مشکل جدی و اساسی است که نیازمند همراهی مسئولان برای رفع آن هستیم.
انتهای خبر/