۴۰ ویژه‌برنامه در هفته کودک در فراهان برگزار شد

مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فراهان از اجرای ۴۰ عنوان برنامه متنوع فرهنگی، آموزشی و هنری به مناسبت هفته ملی کودک در این شهرستان خبر داد.

منصوره قلیخانی، مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فراهان در گفت‌وگو با خبرنگار «فراهان خبر»، با اشاره به فعالیت‌های گسترده این نهاد فرهنگی، گفت: در حال حاضر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهان در قالب ۴ مرکز ثابت و سیار، خدمات متنوع فرهنگی و هنری را به بیش از ۸۰۰ کودک و نوجوان ارائه می‌دهد.

وی افزود: در سال گذشته، برنامه‌های شاخص متعددی در سطح شهرستان برگزار شده که از جمله آن می‌توان به برگزاری یادواره شهدای کودک برای نخستین بار در سطح استان، مسابقات رالی فرهنگی، رونمایی از آثار نویسندگان بومی، همایش دختران آفتاب، اکران فیلم در ۱۸ روستا، برگزاری برنامه‌های مناسبتی و مذهبی از جمله موکب محرم و فعالیت‌های مرکز سیار روستایی اشاره کرد.

قلیخانی با اشاره به برنامه‌های هفته ملی کودک گفت: به منظور افزایش نشاط اجتماعی، مشارکت دانش‌آموزان و ترویج فرهنگ مطالعه و خلاقیت، ۴۰ ویژه‌برنامه متنوع در سطح مدارس و مراکز فرهنگی شهرستان اجرا شد.

وی از مهم‌ترین این برنامه‌ها را اجرای بازی‌های گروهی، پخش سرودهای کودکانه، نمایش‌های فرهنگی و آموزشی، و اجرای آسمان‌نمای سیار در مدارس روستایی با هدف آشنایی کودکان با علم نجوم دانست و افزود: در پایان هر برنامه به کودکان شرکت‌کننده جوایز فرهنگی اهدا شد.

مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهان در پایان تصریح کرد: این برنامه‌ها در راستای سیاست‌های کانون برای رشد فکری، فرهنگی و اجتماعی کودکان به‌ویژه در مناطق روستایی برنامه‌ریزی و اجرا شد.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − چهار =