فراهان در مسیر نهضت حفظ و عمل به قرآن؛ آغاز طرح «زندگی با آیه‌ها»

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فراهان از اجرای طرح فراگیر «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: امسال در تمامی مساجد، حسینیه‌ها و محافل مذهبی شهرستان، هر روز یک آیه منتخب قرآن کریم محور برنامه‌های فرهنگی و عبادی خواهد بود تا قرآن از تلاوت صرف، به متن زندگی مردم وارد شود.

حجت‌الاسلام سید ابوالفضل موسوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فراهان، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «فراهان خبر»؛ با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه رمضان، ماه نزول قرآن و بهار جان‌هاست و بهترین فرصت برای تعمیق انس با کلام وحی و جاری‌سازی معارف قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی است.


وی با اشاره به طراحی و اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در سطح شهرستان افزود: این طرح با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر آحاد مردم مؤمن از برکات ماه مبارک رمضان و با رویکردی نوین و گام‌به‌گام برنامه‌ریزی شده است تا قرآن کریم از محدوده تلاوت صرف خارج شده و به متن زندگی مردم وارد شود.


هر روز یک آیه، یک گام به سوی زندگی قرآنی


حجت‌الاسلام موسوی تصریح کرد: در این طرح، برای هر روز از ماه مبارک رمضان یک آیه منتخب از قرآن کریم که ناظر بر مفاهیم کلیدی هدایت‌بخش و سبک زندگی اسلامی است، تعیین شده است. بدین ترتیب، روزه‌داران در طول این ماه مبارک با ۳۰ آیه نورانی از کلام‌الله مجید مأنوس خواهند شد.


وی ادامه داد: تلاش کرده‌ایم آیاتی انتخاب شوند که علاوه بر پیام‌های اعتقادی و اخلاقی، دارای کارکرد اجتماعی و تربیتی نیز باشند و بتوانند در رفتار فردی، خانوادگی و اجتماعی مردم اثرگذار باشند.


چهار گام تا تحقق «زندگی با آیه‌ها»


رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فراهان با تشریح مراحل اجرایی این طرح گفت: این برنامه در چهار مرحله «بخوانیم، بفهمیم، حفظ کنیم و زندگی کنیم» طراحی شده است.


وی توضیح داد: در مرحله نخست، آیه روز به‌صورت صحیح و دلنشین، همراه با ترجمه روان، در ابتدای برنامه‌های مساجد و محافل قرآنی تلاوت می‌شود. در مرحله دوم، ائمه جماعات و مبلغین در زمانی کوتاه و کاربردی، به تبیین مفهوم و پیام‌های آیه برای زندگی امروز می‌پردازند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در مرحله سوم، شرکت‌کنندگان به حفظ آیه تشویق می‌شوند تا کلام الهی در ذهن و دل آنان نهادینه شود. و در نهایت، در مرحله چهارم، تأکید اصلی بر عمل به مفاهیم آیه و جاری‌سازی آن در عرصه‌های مختلف زندگی است.


تحقق منویات رهبری در تربیت حافظان قرآن


رئیس اداره تبلیغات اسلامی فراهان خاطرنشان کرد: این طرح در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در زمینه گسترش فرهنگ قرآن و تربیت حافظان قرآن کریم اجرا می‌شود و امیدواریم با همکاری ائمه جماعات، هیئات مذهبی، فعالان قرآنی و عموم مردم، گامی مؤثر در نهادینه‌سازی فرهنگ قرآنی در شهرستان برداشته شود.


وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای گسترده طرح «زندگی با آیه‌ها»، ماه رمضان امسال در فراهان جلوه‌ای متفاوت از انس، فهم و عمل به قرآن را رقم بزند و زمینه‌ساز تعالی معنوی جامعه باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + سه =