برگزاری جشنواره مادر و دختر در فراهان

جشنواره فرهنگی، ورزشی مادر و دختر با حضور ۱۷۰ شرکت‌کننده در سالن اداره ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش فراهان خبر؛ همزمان با هفته تربیت بدنی، جشنواره فرهنگی، ورزشی مادر و دختر در شهر فرمهین برگزار شد.

این جشنواره در راستای طرح نشاط اجتماعی محلات با همکاری هیأت‌های ورزشی با حضور ۱۷۰ مادر و دختر فراهانی در سالن اداره ورزش و جوانان برگزار شد.

احسان فردوسی، رئیس اداره ورزش و جوانان فراهان در گفتگو با فراهان خبر گفت: این جشنواره فرصتی برای ایجاد ارتباط عاطفی بهتر، قوی‌تر و عمیق‌تر میان مادر و فرزند است که در تقویت بنیان خانواده نقش بسزایی دارد.

وی افزود: در این جشنواره ورزشی محور خانواده است و هدف قرارگرفتن خانواده در کنار یکدیگر، ایجاد انگیزه و تقویت روحیه نشاط و شادابی فرزند و خانواده است.

فردوسی اظهارکرد: در هفته تربیت بدنی دومین جشنواره مادر دختری در شهر تلخاب فراهان هم باجرا می‌شود.

در حاشیه این مراسم کودکان فراهانی در حمایت از کودکان مظلوم فلسطین، دست‌های اتحاد و همدلی را به هم گره زدند و برای شادی کودکان غزه دعا کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نه =